מניעת סוכרת

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

01/03/2010 | 11:21 | מאת: טלי

יש במשפחתי היסטוריה של סוכרת מבוגרים, אבי בן 67 עם סוכרת מבוגרים ומאזן את עצמו עם לנטוס הוא לא עם משקל עודף חמור למרות שמומלץ לו לרדת במשקל אני בעצמי לא ממש רזה ומפחדת לפתח סוכרת גם איך אפשר למנוע את הסוכרת

טלי מרגע זה שאת קוראת מילים אלה : 1. לא לעשן ולא להיות בקרבת אדם מעשן; 2.לא להכניס לפה שלך שום דבר מתוק , מלבד פירות, ביחוד לא עוגות ולא משקאות מתוקים - כולל מיצים טבעיים;3. מחצית מכמות המזון ביום (VaE )תאכלי ירקות טריים; 4 . תעשי פעילות גופנית (VaD ) חצי שעה ביום - לא פחות ולא יותר. ותחיי חיים רגילים - בכיף. עייני : בספרי "סגנון חיים בריא" כרכים 1,2,ו-3 . בהצלחה

26/03/2010 | 23:09 | מאת: אלירן

שלום, בהמשך להמלצתך לאכול מחצית מכמות המזון ירקות ופירות, מאילו מזונות אתה ממליץ להרכיב את החצי השני? שבת שלום. אלירן

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי