רדוקטיל

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

07/01/2010 | 18:43 | מאת: מיכל

שלום רב האם אתה ממליץ על רדוקטיל 15 מ"ג להורדה במשקל כמובן בשילוב של תזונה נכונה אם כן כמה זמן אפשר לקחת תרופה זו .

מיכל את צריכה "תזונה בריאה" (ולא מה שקוראים "נכונה" ושום תוסף מזון ) רק שמחצית מכמות המזון שאת אוכלת ביום חייבת!!! להיות ירקות ופירות טריים = 50% לפחות (לא מה שקוראים "אורגני") שתשיגי בכל חנות ירקות / מכולת/סופרמרקט , כלומר , על כל נגיסה במזון (כמו חלבונים/פחמימות ) את חייבת לתת נגיסה בירקות טריים/ וגם פירות, אבל תעדיפי ירקות, ותמעיטי בפחמימות ואל תכניסי לפיך שום דבר מתוק (!!!) - נקודה;יחד עם זאת תעשי פעילות גופנית (מעין ריקוד :ארבעה צעדים קדימה /וארבעה צעדים אחורה , בבית , לא צריך ללכת מרחקים)חצי שעה יום יום, בקצב של תחושה ש:לא קל/לא קשה - תוך כדי מתיחה של רצועה להתעמלות- לא מגומי!) ותוך כדי שירה. לפרטים יותר מדוייקים עיינו בשלושת הספרים שלי "סגנון חיים בריא" בכל חחנויות הספרים - בהצלחה. בברכה

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי