פרופסור קידר שלום

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

02/01/2010 | 16:51 | מאת: חסוי

אני רציתי לשאול אותך שאלה : אני בת 21 ושוקלת 61 לאחרונה קראתי את הספר שלך בנוגע לתזונה בריאה ולאחר שקראתי אותו עד תומו לא הצלחתי להבין איך אני אמורה לאכול בגילי ובמשקלי? אני רוצה להוריד 2-3 קילוגרמים ולא יודעת איך עושים את זה. יש לציין שאני עושה את ההליכה לפנים ולאחור בכל יום.אבל עדיין אני לא יורדת.

שלום 1. תקבעי את אחוז שומן הגוף שלך (עמ' 55-63) 2.בעמ' 68 תמצאי את ההדרכה 3. נניח שיש לך % 25-29 כי אז :7 מנות ירקות/3 מנות פירות/3 מנות פחמימות /5 מנות חלבונים /2 מנות מוצרי חלב - התזונה היומית עבורך 4.פעילות גופנית : 45 דקות לא קל/לא קשה (לפי כרך 1 ) 5.מותר לך לעלות ל-8 מנות ירקות ו-2 מנות פחמימות בהצלחה

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי