יצור סבון טבעי

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

19/12/2009 | 22:37 | מאת: ברקוביץ זאב

התחלתי ליצר סבונים מחומרים טבעיים למשל שמן קוקוס,שמן דקל,ושמן זית אך לאחר הסיבון העור נשאר יבש מה לעשות עם יש פתרון אשמח בתודה זאב

זאב איני מומחה בתעשיית סבונים, אבל אני מומחה בניקיון הגוף. הגוף שלנו לא זקוק לא לסבון מחומרים טבעיים ולא סינטטיים. רק מים , מים ועוד פעם מים בזרם שיגרום תחושה של עיסוי, סבונים בעלי ריחות נעימים - מסוכנים לבריאות. ריח אמנם זה חומר וירטואלי , אבל חומר, שבכוחו להפעיל את תאי המוח (זכור: ריח של בצל - לטוב, אוריח עישון - לרע). שתהיה בריא וגם נקי בברכה

12/01/2010 | 09:33 | מאת: דנית

תיכנס לקישור הנ"ל http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1619617

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי