מים מוטפלים

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

17/12/2009 | 21:27 | מאת: משה

שלום, בזמן אחרון אנחנו שומעים הרבה על הטפלת מי ים. האם המים המוטפלים לא יהיו בעלי הרכב שונה מהמים הרגילים ? האם הם יהיו בריאים באותה מידה לגוף האדם ? תודה, משה.

משה שאלת שאלה קשה.ראה עוד לא יודעים מספיק ביוני האחרון התקיימה ישיבה בוועדת הפנים ואיכות הסביבה של הכנסת, ביוזמת נציבות הדורות הבאים. ד"ר שי פינטוב אמר בדיון: "אנחנו צריכים לנקוט משנה זהירות גם ביחס לחומרים שעוד איננו יודעים עליהם מספיק, ושנסבול מנזקיהם בעתיד". למעריב אמר ד"ר פינטוב: "אין בארץ מספיק מחקרים על נזקים שנגרמים לאוכלוסיה בשל ...המים. לא ייתכן ששוק המים, שמגלגל כספים רבים, לא יכול להקציב מיליון שקל פעם ב-10 שנים כדי לערוך מחקר מקיף". הכל תלוי בתעשיית ההתפלה. ותעשייה - היא ענין עסקי (רווח). תעשייה צריכה להיות רווחית.לדאבונינו גם אם זה על חשבון הבריאות. נחכה ונראה. בנתיים טיב המים בארץ - ראוי לשתייה, ומים בבקבוקים אינם טובים ממי ברז. בברכה

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי