סוכר, מלח

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

12/12/2009 | 20:18 | מאת: מירי

פרופ' קידר שלום, 1. האם הוספת סוכר (כפית אחת לכוס תה או קפה) היא מזיקה לבריאות ? או שבכמויות סבירות זה בסדר? 2. האם הוספת מלח היא מזיקה ? האם זה באמת גורם ללחץ דם גבוה ומחלות אחרות ? יש גם טענה אחרת שמלח זה דווקא טוב (בכמויות סבירות כמובן). תודה, מירי.

מירי לאורך זמן תרגילי את עצמך - לא להוסיף סוכר למשקה. אני מאד מאד ממליץ לא להוסיף לא רק סוכר , אלא, כל ממתיק סינטטי (סוכרזית וכיו"ב), אלא, להעזר בפרי תמרים/תאנים/צימוקים -בלבד. בברכה

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי