מים

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

26/10/2009 | 21:23 | מאת: דן

פרופ' קידר שלום, בהרצאותיך ובספריך וכן בפורום זה אתה ממליץ על שתיית מי ברז. בהתחשב בדיווחים על זיהום מי התהום על ידי התעשיה הן באיזור המרכז והן באיזור חיפה בה יש תעשיה כימית ענפה, האם לא כדאי להימנע משתיית מי ברז ולשתות בכל זאת מים מבקבוקים ? בתודה.

דן לידיעתך גם המים בבקבוקים מקורם ממעיינות מי תהום. נוסף על כך -מים עומדים. ומים עומדים - עוד יותר מסוכנים בהם יכול להיות מושבות של חיידקים. לרוויה ובברכה

01/11/2009 | 22:27 | מאת: דן

פרופ' קידר שלום, תודה על התיחסותך. אך האם מי התהום באיזור חיפה למשל בו ישנם המון מפעלים כימיים המזהמים את מי התהום לא מזוהמים יותר בפסולת כימית מאשר מים במעינות ברמת הגולן או במדבר יהודה ? בתודה מראש, דן

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי