דיאודורנט

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

29/06/2008 | 22:42 | מאת: אלה

שלום אני בת 35 ורציתי לדעת משהו בבקשה. קיבלתי מייל שבו כתוב שלא כדאי להשתמש בדיאודורנט שכתוב עליו דאודורנט אנטי-פרספירנט, כי זה עלול לגרום לסרטן השד. רציתי לדעת בבקשה אם יש אמת בדבר? האם זה נכון? ומה זה אומר? אני משתמשת בספיד סטיק כבר שנים, כל פעם אחרי מקלחת, של חברה מסויימת, וראיתי שכתוב עליו דאודורנט אנט פרספירנט. האם עליי להפסיק להשתמש בו? מה דעתך? תודה.

אלה כנסי נא ללינק הזה http://jnci.oxfordjournals.org/cgi/content/full/92/18/1469 זה נושא שנדון כבר שנים רבות. דעתי היא: אדם האוכל תזונה בריאה (תראי בפורום זה את הכתבה מהי תזונה בריאה שכתבתי) - הגוף יהיה נקי מריחות לא נעימים. מקלחת רגילה ופשוטה תתן לך תחושה נפלאה- ואת לא תזדקקי לכל מיני חומרים כימיקלים , שללא ספק אינם מוסיפים בריאות - וזו היא דרך לרפואה מונעת. זה כיף להיות נקי , בלי ריחות סינטטים. בברכה

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי