כיצד למנוע הופעת חצ'קונים לאחר המחזור?

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

22/08/2009 | 15:46 | מאת: לי

פרופ' נכבד, הייתי בהרצאה שלך במלון אואזיס ואפילו היה לי הכבוד לרקוד אתך את הריקוד המיוחד. 1. האם יש דרך למנוע את הופעת הפצעים לאחר הווסת? 2. האם הריקוד אפקטיבי גם כשרוקדים את כל 30 הדקות בפעם אחת? תודה לי

לי היקרה קודם אני מתנצל באיחור הרב בתשובתי - היתה תקלה. שנית, נעים להזכר בריקוד היפה שעית לכבוד האורחים. באשר לשאלה 2. כן, אבל רק בתנאי שהריקוד נעשה בקצב שהתחושה שלך שזה:"לא קשה/ולא קל" באשר ל-חצ'קונים, סבורני שאם תאוכלי תזונה בריאה = רבע/רבע/רבע/רבע כפי שלמדת + הריקוד (אבל לא במאמץ מעל לרמת ה"לא קל/ולא קשה")- יש סיכוי - שכן.משום שהם תולדה של תיפקוד של המערכת האנדוכרינולוגית (ההורמונאלית),וחיסון מפני חימצון - עשוי למנוע את התופעה הזו. בברכה

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי