יפו

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

21/08/2009 | 23:03 | מאת: אלינור

שלום אני בת 11 ואני שוקלת 63 וגובה 61 כמה אני צריכה להרזות ?

אלינור קודם אני מתנצל על האיחור בתשובתי - היתה תקלה במחשב. השמנה והרזייה - אינן תלויות במשקל או/וגם הגובה אלא בעובי ריקמת שומן גוף תת-עורי(רשגתע). אם יש יותר מ- 12 מ"מ עובי שומן גוף תת-עורי(רשגתע) ( מעל לרכס הכסל בגובה ה"פופיק")- אז את צריכה לרזות. כמה? זה כבר תלוי בעובי ה-רשגתע. עייני בספרי :סגנון חיים בריא, תזונה בריאה, כרך 2, ותלמדי ותלמדי גם את חברותיך ובני משפחתך. בהצלחה ובברכה רבה

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי