לידיעתכם לא מצאו תועלת כלשהי בשימוש בתוספים (מזון)

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

ההשפעה של תוספי הוויטמינים רוב המחקרים שבדקו את ההשפעה של תוספי הוויטמינים (למעט ויטמין D, שראוי לדיון נפרד) לא מצאו תועלת כלשהי בשימוש בתוספים הללו. בחלק מהמקרים, אף נמצא שהם עלולים לגרום נזק.. ד"ר שמואל גבעון הוא מומחה לרפואת משפחה בכללית

16/07/2009 | 14:43 | מאת: מריוס ויטנר-תזונאי

אתה לא אומר באיזה תוספים מדובר. לא כל התוספים נולדו שווים. יש כאלה שנולדו במעבדה ויש כאלה שמקורם במזון צמחי. נא לדייק ולהגיד לנו איזה תוספים נבדקו במחקר ומי מימן את המחקר. אולי איזו חברת תרופות, אם מותר לי לנחש ?

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי