סבון מוצק וסבון נוזלי.

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

25/04/2009 | 18:52 | מאת: ירון

מבחינה בריאותית, במה עדיף להשתמש בסבון מוצק או נזולי? (כשמדובר על מקלחת יומיומית והסבון הוא אישי).

ירון. השוק מלא משני הסוגים גם יחד .כנס http://www.penukim.com/44974 מבחינה בריאותית יש רק לשים לב לדבר אחד (בעיקר) שהריח לא יהיה סינטטי , אלא, צמחי/אמיתי . וזה יהיה לך קשה להבחין/לבחון. ריח ממקור כימי - מסוכן!גם מסוכן מאד!! ריח ממקור צמחי/אמתי (לא רמאות) - בריא. אין לי וגם לא לך לדעת מהו המקור - הכל ניחוש. לידיעתך! לריח יש משמעות בריאותית חשובה. בברכה

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי