אוסטאופורוזיס

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

11/03/2009 | 15:10 | מאת: עדה

שלום אני במצב של טרום אוסטאופורוזיס, עןד לא מטופלת בתרופות רציתי לשאול איזו התעמלות או מאכלים מיוחדים עשויים לשפר את מצבי שלא ידרדר? אם בכלל תודה

עדה תשובה לשאלתך היא : רק סגנון חיים בריא יכול למנוע את התהליך - תזונה בריאה ופעילות גופנית בריאה - שיש ללמוד. צריך ללמוד גם את הפעילות הגופנית וגם את התזונה. הצעתי היא: עייני בספרי :סגנון חיים בריא ,כרכים 1+2 , בהוצאת כותרות ,2007. בהצלחה

16/03/2009 | 13:18 | מאת: עדה

חברתי שחולה באוסטאופורוזיס נוטלת אקטונל ומספרת שהיא מאד מרוצה האם התרופה הזו טובה ואכן עוצרת את הדרדרות המחלה?

06/04/2009 | 19:01 | מאת: חנה

חברתך מרוצה מאקטונל, ואשה אחרת תהיה מרוצה מפוסאלן, ואחרת תהיה מרוצה מתרופה שלישית וכן הלאה. בעת הצורך רופא הוא זה שמתאים תרופה לחולה ולא על פי חבריו או שכניו.

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי