מלאות

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

08/02/2009 | 12:19 | מאת: משה

קישורים ממומנים שלום בן 65 ,נכה .רזה. עשיתי קולונסקפיה+מהפה. שנים מרגיש מלא ונפוח ,ומעניין דווקא לאחר היציאה(פעם ביומיים) מתגברת הרגשת המלאות. מה הסיבות שיכולות להיות : שאחרי יציאה לא יכול לאכול 5עד 8 שעות . ממש כאילו גמרתי ארוחה. שלכאורה הרי התפנה מקום? תודה להבהרה נ.ב האם יציאה שנראת חום סביר ריח מועט- אבל ארוכה ועבה(טבעוני)לפעמים אורך 30+ סמ"ויותר. האם יש בעיה שארוכה כל כך? היא סיבה גם לעיפות אחרי יציאה כזו ענקית ?

משה לדאבוני אני איני עוסק בדיאגנוזה רפואית, אלא, ברפואה מונעת. בברכה

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי