קנדידה

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

30/01/2009 | 19:49 | מאת: גל

פרופ' קידר שלום, מה דעתך על קנדידה - פטריית מעיים ? רוב הרופאים שוללים את התופעה. הרפואה המשלימה טוענת שזה משהו שיכול לגרום לבעיות שונות. אם יש חשש לקנדידה, האם כדאי לפנות למעבדה ולעשות בדיקת צואה. בקופת חולים לא מפנים לבדיקות כאלה. בתודה, גל

גל הבנתי משאלתך שכבר קיימת הבעייה הרפואית. עליך להתיעץ עם רופא. בפורם זה אנחנו עוסקים - באיך למנוע (ולא לרפא!) מחלות. רפואה שלמה

04/02/2009 | 10:05 | מאת: גל

פרופ' קידר שלום, תודה על התיחסותך. אנסה לחדד את השאלה כי חשוב לי לשמוע את דעתך בנושא הכללי. רופאים קונבינציונליים ברובם שוללים את תופעת הקנדידה. לעומתם המטפלים ברפואה המשלימה סבורים שקנדידה- פטרית המעיים עלולה להביא לבעיות שונות בגוף. מנגד טוענים שסכנת התפשטות הקנדידה היא המצאה של הרפואה המשלימה. האם אתה מכיר את הנושא הזה? מה דעתך ? תודה גל

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי