לפרופ' קידר מידע על מזון ממולץ

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

19/06/2008 | 19:11 | מאת: ד

האם יש רשימה של מזונות אנטי מחמצנים המומלצים לאכילה

תשובתי: כל הירקות והפירות הטריים - בלא יוצא מן הכלל. מחצית מכמות המזון היומית (שהיא = 20 גרם/משקל גוף (הרצוי לא המצוי)/ביממה) - צריך להיות ירקות ופירות , רצוי לאכול "קצת מהרבה מינים וסוגים ולא הרבה מקצת מינים וסוגים". אין שום יתרון לירק/פרי זה או אחר על פני ירק/פרי זה או אחר - כולם שווים ברמת ה-phytonutrients , היינו, רמת נוגדי-החינצון שבהם. אכול :מהירקות/ופירות- 5 צבעים+5 טעמים+5 ריחות+5צורות+5מירקמים היינו = 25 סוגים של מנגנוני הגנה נגד החימצון - כל יום - וזו היא רפואה מונעת - ולא תדע עוד מחלות בחיים שלך. עשה גם פעילות גופנית. בברכה ראה יותר פרטים בספרי "סגנון חיים בריא" פעילות גופנית/תזונה בריאה/חיים בריאים, בהוצאת כותרות, 2008 בחנויות הספרים או אצלי.

20/06/2008 | 23:17 | מאת: ד

ומה דעתך האישית על פרות וירקות חומציים כמו פרי הדר שרמת החומציות שלה גבוה מאוד

22/06/2010 | 18:47 | מאת: xhnv

מעוניינת לקנות את הספר סגנון חיים בריא" פעילות גופנית/תזונה בריאה/חיים בריאים, בהוצאת כותרות, של יהודה קדר שבו הוא מפרט גם התעמלות שאפשר לעשות בבית במיוחד על שיטת הליכה בה הולכים 4 צעדים לפנים ו4 לאחור ומשלבים בה כל מיני תרגילים

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי