מרקים

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

16/11/2008 | 11:01 | מאת: אורי

שלום, יש שמתעקשים על כך שתזונה בריאה חייבת לכלול מרק בארוחת צהריים. האומנם מרק חם חייב להיות חלק מארוחת צהריים היומית ? שאלה נוספת היא על שתיה בזמן או בצמוד לארוחה. האם יש להימנע ? תודה.

שלום, יש שמתעקשים על כך שתזונה בריאה חייבת לכלול מרק בארוחת צהריים. האומנם מרק חם חייב להיות חלק מארוחת צהריים היומית ? ת. משקה/מרק חם רצוי פעם אחת ביום - לפחות. המרק צריך להיות -ירקות , ללא שמן/רביכה - צלול, כאשר הירקות הם קשועים/דלעת/גזר וכיו"ב. שאלה נוספת היא על שתיה בזמן או בצמוד לארוחה. האם יש להימנע ? ת. לא/ מותר לשתות ואפילו רצוי אבל במשורה ולגימות לגימות - לא כמויות גדולות. לבריאות תודה.

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי