שאלת המשך על מים

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

09/11/2008 | 09:47 | מאת: גל

פרופ' קידר, אנא התיחסותך לשאלה הבאה, השאלה מופיעה כשאלת המשך בהודאות הקודמות וכנראה לא ראיתה אותה. תודה. תודה רבה על תשובתך. שתי שאלות נוספת: 1. האם כל המסנננים האלה (כולל בריטה) מסננים את הפלורואיד, כי הרי זאת הסיבה שבגללה אתה ממליץ לסנן, אם הבנתי נכון מספרך. 2. מה דעתך על הרתחת מים? האם זה מומלץ? האם זה נחוץ? האם במקום או בנוסף לפילטר? תודה מראש!

גל .1לדאבונינו רוב המסננים לא מסננים את הפלואוריד - וזו היא בעייה ראה חומר בלינק http://www.2all.co.il/Web/Sites/aquatech/PAGE7.asp .2כן, רצוי להרתיח את המים. שאלה אחרת היא : כמה מים צריך לשתות? ועל זה בפעם אחרת לרוויה

11/11/2008 | 09:48 | מאת: גל

אם כך, האם לא עדיף להמשיך לשתות מים מבקבוקים(נביעות, עין גדי, מי עדן) ? האם מי ברז באמת ראויים לשתיה? שאלת המשך נוספת היא מה הסיבה לכך שכדאי להרתיח מים? תודה מראש.

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי