שתית מי ברז

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

31/10/2008 | 16:22 | מאת: דפנה

פרופ' קידר עד כה דובר כי שתית מים מינרלים מבקבוקים היא הדבר הבריא לעשות. עקב האזנה להרצאתך וכמו כן קראת ספרך הבנתי, כי אין זה כך ושעדיף לשתות מים מהברז. היתי רוצה לדעת כיצד הכי טוב לסנן מי ברז? ובאופן ספציפי, האם סינון באמצעות הפילטר של בריטה הוא מספק ויהיה מקור למי שתיה בריאים? תודה.

היתי רוצה לדעת כיצד הכי טוב לסנן מי ברז? ובאופן ספציפי, האם סינון באמצעות הפילטר של בריטה הוא מספק ויהיה מקור למי שתיה בריאים? תשובתי: המים מהברז בישראל - תקינים וראויים לשתיה. בכל זאת רצוי מאד לסנן על ידי 1. מסננת בפיה של הברז ו-2. בריטה (או כגון בריטה- יש מבחר בשוק). לרוויה

02/11/2008 | 13:10 | מאת: גל

פרופ' קידר, דובר על זה שפילטר מסוג בריטה מהווה בית גידול לחיידקים. כך אומרים שבפילטר תמי 4 יש פטנט מיוחד של נורת אולטרסגול שהורגת את החיידקים שצומחים שם בלחות של המסנן. האם זה רק עניין מסחרי ובעצם ניתן לפלטר בעזרת פילטר רגיל כגון בריטה ללא חשש מחיידקים שמצטברים שם? תודה מראש על תשובתך.

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי