פיברומיאלגיה FMS- הגורמים לידיעת כל הרופאים

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

פיברומיאלגיה היא מחלה מאד שכיחה, הסימפטומים מוכרים (ראה ערך בגוגל)- אבל לא יודעים מה גורם למחלה. ישנן שיטות טיפול, ותרופות - שיכולות להקל על הכאבים- אבל עדיין לא נמצאה דרך לריפוי- משום שלא יודעים מה הגורם. והנה הגורם: MUONS ו- -ROS/RNS/ --- נקודה. מכאן גם הרפואה המונעת- מניעת שלושת הגורמים הגלובאליים :מניעת חימצון (ראה :How to be Healthy and be Happy without Spending...Ervin Kedar, amazon )ביתר דיוק תזונה בריאה ,ופעילות גופנית בריאה-לפי שיטת האינטליגנציה הויטאלית נקודה.

15/09/2016 | 22:39 | מאת: צ'רלי

איך אתה יודע מהם גורמי המחלה? האם יש מחקרים רציניים שתומכים בדבריך לגבי הגורמים והטיפולים שאתה מציע? נשמח לקרוא אותם.

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי