כוסמת

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

28/05/2015 | 13:02 | מאת: d

שלום, האם יכול להיות שכוסמת עושה לי פריחה בור הפנים? אני סובלת לאחרונה מפצעונים בעור הפנים וזה נראה חצי פריחה וחצי אקנה ותוהה אם זהבגלל הכוסמת שלאחרנה התחלתי לצרוך הרבהממנה. צורכת כ 350 גרם כוסמת ביום. 350 גרם לפני בישול(כמובן שאני מבשלת אותה). תודה

בהחלט כן. לדוגמה :אגוזי ברזיל - מומלצים לאכילה, אבל רק אחד או שנים ליום- יותר מזה -רעל! עייני ב How to be Healthy and Happy באמזון או באחת מתושבותי כאן על "תזונה בריאה". בברכה

29/07/2015 | 01:14 | מאת: שי

אם יש חשש לתגובה אלרגית לכוסמת מומלץ לא לאכול אותה במשך כמה שבועות ולראות מה יקרה. מומלץ לאכול 2-3 אגוזי ברזיל ביום. אגוזים אלו עשירים בסלניום שהוא רעיל במינון גבוה.

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי