מערכת חיסונית חלשה ביותר

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

05/04/2015 | 23:12 | מאת: משה

שלום דוקטור מאז ומתמיד מערכת החיסון שלי היתה חלשה וסבלתי מהרבה שיעולים התקררויות וכדומה. היום אני בן 30 מראה בריא נשוי ואבא לילדה. הגעתי למצב שכל מחלה שהילדה מקבלת או אישתי זה עובר גם אליי, לפעמים נראה לי שבחודש שלם חצי ממנו אני חולה וככה זה מתגלגל ממחלה למחלה.רוב המחלות זה שיעול ונזלת. האם יש משהו שיעזור באמת למערכת החיסונית שלי למנוע פריצת מחלות בתדירות ותכיפות כזאת ? (שללתי hiv) תודה

סגנון חיים בריא :תזונה בריאה ופעילות גופנית - הוא הדרך למניעת, אבל מצבך דורש לא מניעה אלה טיפול. אנא פנה לטיפול - למרפא. בהצלחה

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי