אזהרה לכל עם ישראל -מגפת המרמון עלינו

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

המרתון - מסוכן לבריאות -נקודה. כל ספורט מאומץ מעל ל- 60-70% של הדופק המרבי ( http://www.wingate.org.il/Index.asp?ArticleID=6404&CategoryID=105)- מסוכן לבריאות. מדינת ישראל מחלישה את עצמתה בגלל ניגוד אינטרסים ( חברות המוכרות כל מיני מצרכים לרצים (ממים ועד נעלים- ושעונים , ואפליקציות ,וסמים ועוד- הרבה כסף רץ עם המרתון הזה) - אבל אנחנו (מדינת ישראל) - מאבדת את כושרם של מיטב הלוחמים שלה ( ( הסדריים והמילואים.) איך נפלו גיבורים ?- ואיך יפלו עוד ועוד - גיבורים? שומר נפשו - יעשה פעילות גופנית בריאה - לא פחות מ- 60% ולא יותר מ- 70% של הדופק המירבי- במשך חצי שעה - יום יום - לפחות 5 פעמים בשבוע - ויהיה לנו אוכלוסיה בריאה - ולא טרופה ומטורפת!!! 1. JAMA. 1995;273(14):1093–8. 4. Cardiac dysrhythmias and sports. American Academy of Pediatrics Committee on Sports ... Risk for sudden cardiac death associated with marathon running. ... O'Connor FG, Meyering CD, Patel R, Oriscello RP.

26/02/2015 | 20:39 | מאת: באמת?

באמת ?כן, באמת! כל המחלות המטבוליות MTS כגון, מחלות לב ריאה וכלי דם/ סרטן/פרקינסון / זיקנה ועוד ועוד - הגורם העיקרי הוא : החימצון (הרדיקאלים החופשיים) http://www.webmd.com/food-recipes/how-antioxidants-work1 , שהוא גורם אפי-גנטי , ומעורר תהליכים גנטיים פגומים - בין השאר.על נושא זה כתבתי מספר פעמים בפורום זה. עצתי לך עיין (אל תקנה "Look Inside "): http://www.amazon.com/How-Healthy-Happy-Without-spending/dp/1479392898 http://www.amazon.com/Professor-Kedars-Exercise-Nutrition-Lifestyle/dp/9657238390 תעשה פעילות גופנית כרפואה מונעת (60% -70% של הדופק המרבי שלך ), חצי שעה יום יום - ותהיה בריא עד מאה ועשרים. לא צריך נעלי ריצה, לא צריך לקנות דבר ולא חצי דבר. ברכתי לך

26/02/2015 | 20:46 | מאת: בלי פאניקה

http://www.runnersworld.com/print/256901

צדקת! ריצה של 25-30 מיל/כ- 50 ק"מ -בשבוע!!= כ - 6 ק"מ ביום (3 ק"מ לשם ו- 3ק"מ חזרה )- 6 ק"מ/ביממה = ל 60% -70% של הדופק המרבי = פעילות גופנית בריאה/ רפואה מונעת .זה לר ריצת מרתון! מבלבלים את הציבור! אבל - הנה המאמר אם כן לא מתייחס ל 42 ק"מ/ריצה ברצף. נוסף על כך ,ריצת מרתון שוחקת גם את סחוס הברכיים ( ראה JIA/IA ). זה הרס של אוכלוסיה שהיתה יכולה בעציד להיות יצרנית / ולוחמת - לנכים - לנטל למדינת ישראל - לכל אורך חייהם. ראה: provides much good news for runners !!! logging 25 to 30 miles a week. ריצת מרתון 42 ק"מ ברצף אחד/ ביממה -זה מעין פיגוע המוני! בכל פינה מוצב אמבולנס , כבישים חסומים - כמו במלחמה. המאמר Be Well המעודד מרתון תל אביב - אינו חתום בידי רופא! סתמי! אף רופא לא נושא באחריות. העצה החשובה ביותר היא _ תקנו נעלי ריצה (והמבין מבין שזה פרסומת לנעלי ריצה !)

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי