חלבונים וביצים

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

01/09/2008 | 12:13 | מאת: אבישי

ראשית כל ברצוני להודות לך על ההרצאה המעניינת שהעברת במלון קראון פלאזה בסוף חודש אוגוסט הסברת שיש צורך לאכול חלבונים ,והם נמצאים בדגים ,ביצים וכו' אני לא אוכל דגים בכלל! האם אפשר לאכול שתי ביצים ביום למשל (רק החלבון) כדי להשלים החוסרים הנדרשים לגוף ? האם יכול להיגרם נזק לגוף מאכילה מרובה של ביצים ? מדובר על גילאי 40-45 בברכה אבישי

אבישי: בדגים יש לא רק חלבונים אלא גם חומצה שומנית אומגה 3 . אין בעיה באכילת חלבון נוסף של עוד ביצה, אבל צריך להוסיף שנים/שלושה אגוזי מלך/או פיקאן - כדי למלא את החסר - אומגה 3 . בתיאבון ובברכה

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי