שלום, מה הכי מזיק מבין אלו

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

03/12/2011 | 00:53 | מאת: שאלה

*כוס משקה תוסס ביום *טיפת ויטמין D סינטטי 1000 יחב"ל ביום. *שמש 30 דקות ביום ? אם אוותר על כוס משקה תוסס לטובת טיפת ויטמין D זה בסדר?

שאלתך לא ברורה . איזה משקה? באיזה מקום ובאיזו שעות חשיפה לשמש? למה ויטמין D? בברכה

10/12/2011 | 18:03 | מאת: שאלה

ויטמין D כל יום 1000 בטיפה.. אוותר על משקה דומה לקולה לטובת טיפת ויטמין D בתוסף במקום שמש ?

17/01/2012 | 20:50 | מאת: רמי

לגבי משקה - מדובר בבירה (לבנה או מאלט). שעות החשיפה לשמש: 10-8 לפה"צ, 17-16 אחה"צ (בקיץ ובחורף). מקום החשיפה לשמש: בדרך לברכה, לשיעור התעמלות, לקניון או לשוק. אשמח לקבל תשובת הפרופסור. רמי

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי