וירוס הפפילומה

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

15/09/2011 | 09:15 | מאת: שקדנית

לפרופ' הנכבד , איני בטוחה שאוכל כאן לקבל תשובה לשאלתי ובכול זאת אנסה... נדבקתי בוירוס הפפילומה ואני מעל הגיל שבו מחסנים. וזאת אני יודעת על פי הימצאות יבלות באיבר המין. האם יש דרך לטפל בקונדילומה באמצעות אורח חיים מסויים , הרגלי תזונה , תוספי תזונה מומלצים וכד' כדי לסייע לגוף להתמודד טוב יותר -בעזרת מערכת חיסונית חזקה יותר -עם המחלה? תודה מראש

וירוס הפפילומה - גורם ל"טראומה זיהומית". טראומות - אי אפשר למנוע,אפשר רק לרפא. אפשר להקל על הטראומה בעזרת סגנון חיים רפואי. אדם שאוכל תזונה בריאה (ירקות/פירות לפחות 50% מהמזון היומי) ופעילות גופנית - יכול להקל על המצב הבריאות / והרוח. עייני בספרי "סגנון חיים בריא" שלושת הכרכים/מדריכים. בברכה

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי