עוד על ויטמין די

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

08/09/2011 | 21:36 | מאת: אלישבע

פ.נ. בשני מאמרים רציניים שפורסמו לאחרונה, נכתב כי מתרבות העדויות המצביעות על השפעת ויטמין D על תאי ביטא וחשיפתם לעקה תאית הקיימת בסוכרת 1 + סוכרת 2, מחד, ומוצג תפקיד הוויטמין D על פי ידע עדכני לגבי תפקוד מוסקולרי, מניעת זיהומים, ממאירויות, מחלות אוטואימוניות ןמחלות קרדיו-וסקולריות, מאידך. המאמרים פורסמו ב- Mol.Cell Endocrinol (2011, Aug 26) וב- Lijec Vjesn (2011, May-June. ובכן, לוויטמין זה אין, לדעתך, השפעה בתחומים הללו? אלישבע

14/09/2011 | 11:44 | מאת: נ

זה מה שנרשם פה http://community.walla.co.il/?w=/1935/571/130768/@m/index.message2 מי לוקח מי לא ?

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי