שאלות בעקבות ההרצאה במלון הוד-המדבר בים המלח

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

27/07/2011 | 15:23 | מאת: דליה

ראשית כל, נהנינו מאוד להאזין להרצאה המאלפת שלך בים המלח ואנו מודים לך מאוד על המידע החשוב. אתה ממש "הפנטת" אותי בדבריך והצטערתי על שלא יכולתי לשמוע אותך יותר. ברצוני לשאול אותך בנוגע ללחץ דם - אני פעילה ומשקלי תקין, אך לחץ הדם שלי והכולסטרול גבוהים ואני נאלצת ליצב אותם, לצערי הרב, באמצעות כדורים באופן קבוע.(למרות שברור לי שהם מזיקים) מהי הדרך המומלצת ביותר לטפל בשתי ה-"מחלות" הללו ללא טיפול תרופתי? (אני אוכלת תזונה בריאה ומשלבת הרבה פירות וירקות טריים). יש בי רצון עז להפסיק את הטיפול התרופתי, אך אני זקוקה להנחייה. האם אוכל להתייעץ עמך באופן אישי? אשמח מאוד לתשובתך. בהערכה- דליה

דליה היקרה, קודם כל אני שמח שלא בזבזתי את זמנך בהרצאה. תודה שהיית נוכחת. אני מקוה שאין "ממצא פתלוגי בלתי הפיך" במצבך, כי אז: 1. תאכלי מחצית מכמות המזון היומית - ירקות ופירות טריים= הגנה על תאי הגוף מחימצון; ותאכלי תזונה בריאה(עייני בספרי כרך 2) 2. תעשי פעילות גופנית בריאה(איני זוכר אם הצגתי - מהי פעילות גופנית בריאה?)= חיסון תאי הגוף מחימצון (עייני בספרי כרך 1) ובתום חודש/חדשיים הרופאים ימליצו להפסיק את הטיפול התרופתי. בהצלחה

30/07/2011 | 06:06 | מאת: דליה

פ.נ. תודה לך על תגובתך!לא רק שלא בזבזת את זמני, אלא הובלת אותי לתובנות חדשות ונקודות רבות למחשבה. בשנים האחרונות עשיתי שינוי משמעותי באורח חיי, ואתה חידדת אצלי את הדברים. האזנתי לדבריך בשקיקה ואף כתבתי משוב למנהל המלון בנוגע לחשיבות ההרצאה שלך. ניתן לראות כי בריאות הציבור חשובה בעיניך ואתה תורם רבות לשיפור המודעות לאורח חיים בריא. אז תודה לך מקרב לב!! אכן, אעשה כדבריך ואני מצפה בקוצר רוח לשינוי המיוחל.קראתי בשקיקה שניים מספריך ואני קוראת כעת את ספריך השלישי. בנוגע לפירות- מה דעתך על פירות יבשים? ( תמרים, משמשים, תאנים וכו')האם גם הם נכללים בקטגוריה של מזון בריא? בברכה,דליה

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי