מחלת לכל רופאי המשםחה והמומחים CF

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

היאCystic Fibrosis מחלה תורשתית ולא רק אלא גם עקב אורח חיים לא בריא. יש לה תסמינים שונים - היא תולדה של מערכת חילוף החומרים בגוף-נקודה. הרפואה המודרנית -עדיין טרם מצאה תרופה של ממש.לעומת זאת הרפואה הסינית - יש לה תרופה.: הוצאת הליחה המיותרת והמסוכנת מהגוף- וזאת על ידי עיסוי ידני או הידרותרפיה - על ידי מקלחת זרם מים - בנקודות בגוף שתפקידן להרחיק ליחה, כגון / kid-6

המשך ל הודעה הקודמת הפתרון היחידי לCF אורח חיים בריא- רפואה מונעת ראה Amazon How to be Healthy and Happy איך להיות בריא ושמח הספר הדיגטאלי רק 2 ש"ח בלבד.- מתנה לכל דורש!!! בהצלחה ולבריאות. פרופ' יהודה קידר

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי