יוגורט ושמן זית

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

19/08/2008 | 16:12 | מאת: אורטל

שלום לפרופ' קידר, רציתי להודות לך על ההרצאות הנהדרות שהרצת בים המלח במלון "הולידיי אין קראון פלזה" בתאריכים: 10.08.08 - 17.08.08 . ורציתי לשאול איזה יוגורט אתה ממליץ לאכול?? יש כל כך הרבה סוגים.. ע"פ אילו קריטריונים בוחרים? וגם באיזה שמן

אורטל - קודם כל תודה ,ואני שמח שנהנת מההרצאה. יחד עם זאת אין לי בשורה טובה בענין היוגורט. כל יוגורט שטוען שהוא "טבעי ומעושר בסידן ובביו" - פסול. יוגורט כשלעצמו - בריא, אבל עם עבר כל מיני שינויים בתעשייה כגון "1.5% שומן" או "מעושר בסידן" הלא זה כבר לא "טבעי". עדיף שה-"מוצר חלב" יהיה : לבן, לבניה, אשל, גיל - לא מעושר - אמיתי. ואדם זקוק למנה אחת ביום = משקל גוף (רצוי) לחלק ב- 10 ביסים = אדם שמשקלו 60 ק"ג = ששה ביסים. בתיאבון בברכה

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי