חומרי ניקוי בכלים בהריון

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

21/08/2017 | 20:30 | מאת: רעות

שלום דר, אני מתגוררת אצל חמתי ואני בהריון ראשון שבוע 7,חמתי שוטפת כלים עם סבון כלים יחד עם טיפה אקונומיקה ואבקת כביסה ועל אף שאני אומרת שתפסיק אני חושבת שהיא עדיין רוחצת כך את הכלים צלחות כוסות וכו ..כי היא חושבת שככה זה יותר נקי.. עד כמה זה יכול לפגוע בעובר ?אני קצת פוחדת..

אין ספק שחומרים כימיקאלים - מ ס ו כ נ י ם לעובר- עייני : http://www.abiliko.co.il/index2.php?id=1848&lang=HEB ועוד. האלטרנטיבה היא : טבילת הכלים במים רותחים ממש רק לדקות ספורות! נקודה. "שומר נפשו/ה ...". פרופ' יהודה קידר

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי