ספר של פרופ' קידר

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

11/08/2008 | 11:41 | מאת: אירינה

פרופ' קידר שלום, תודה לך שוב על ההרצאות המרתקות במלון רויאל בים המלח בסופ"ש האחרון (7-9 באוגוסט 2008). קניתי ממך 3 ספרים בעברית ובאחד הספרים (כרך 1, על פעילות גופנית) חסרים כ-20 עמודים (יש במקום כ-20 דפים לבנים ואני משערת שזאת תקלה של הדפוס). מה אתה מציע לי לעשות? תודה מראש, אירינה

אירינה היקרה! אני נורא מצטער. אנא, תמצאי בעמוד הפנימי הראשון בספר את הטלפון/אימאיל/נייד - שלי תתקשרי ואשלח לך מיד ספר תקין. בתודה ובברכה

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי