תולעי מעיים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

25/11/2008 | 19:38 | מאת: תהילה

שלום וברכה אני מחפשת פתרון למכת התולעים, יש לי שני ילדים צעירים אשר נדבקים ומדביקים אותנו ההורים אני מנסה לשמור על נקיון הידיים אך זה לא עוזר. הרופא נתן לנו ורמוקס אך שמעתי כי זה לא כל כך בריא לילדים כל כך צעיים. שאלתי היא האם יש טיפול הומאופתי לתולעים???

שלום תהילה! אכן, תולעים במעיים זה ספור מנדנד, אם כי לא מדאיג, והטפול בו ממושך בד"כ בשל הדבקות חוזרות. מותר לתת וורמוקס לילדים צעירים, אך לא לתנוקות. טפול הומאופתי ניתן לילדים לפי מכלול הבעיות שלהם, אין טפול ספציפי לתולעים. בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים