פעם ראשונה מתחילה טיפול שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

12/09/2016 | 08:19 | מאת: שיר

שלום אתמול התחלתי פעם ראשונה לביתי בת ה12 טיפול הומאופתי שהרופאה רשמה לה בסוף הפגישה טיפול כדורי לתקופה אחרי שיצאתי מהפגישה שכחתי שלא סיפרתי לה 2 דברים שהיא גם לא שאלה אותי לכן אני לא יודעת אם זה חשוב לטיפול....הילדה סובלת מאז שהיא קטנה מאסטמה של העור והיא לוקחת גם פרוביוטיקה....אני לא יכולה ליצור קשר אישי עם הרופאה כי זו רופאה מקופת חולים מכבי טבעי לכן אני לא יודעת אם האינפורמציה ששכחתי חשובה להרכב של הכדורים כי הכדורים הם לא לטיפול בזה הם לטיפול של מצב רוח וכאבים כרוניים....והאם אני צריכה לספר לרוקח בבית מרקחת לפני שאני אוספת את הכדורים...תודה מראש.

לדעתי עלייך ליצור קשר שוב עם הרופאה לספר לה על הדברים, יתכן ותרצה לשנות את בחירת התרופה ההומיאופתית

מנהל פורום הומאופתיה לילדים