טיקים אצל ילד בן 6

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

30/07/2015 | 18:13 | מאת: אלונה

האם הומאופטיה יכולה לעזור בתופעה של טיקים ? האינטרנט מוצף בשמות מטפלים, איך אדע למי לפנות?

שלום אלונה כתבת בקיצור, לא ציינת אם עשיתם בירור כלשהו לגבי הופעת הטיקים ואם נלווית אליהם גם התנהגות שונה. אני תמיד מציעה לפנות להומיאופת כשיש בידייך כמה שיותר מידע רפואי. ההומיאופתיה בהחלט עוזרת לטיקים, בהתאם למורכבות התופעה. למי לפנות? תלוי באזור מגוריך, או אם שמעת ממישהו שטופל אצל הומיאופתים מורשים שעושים עבודה טובה. יכולה לחפש באתר האיגוד להומיאופתיה קלאסית. בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים