המלצה להומאופטיה לילדה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

28/07/2015 | 07:59 | מאת: אמא

שלום ילדתי בת ה 8 סובלת מהצרה הנקראת מולוסקום קונגיוזום. יש לזה טיפול הומאופטי? ממה שהבנתי אין בכלל טיפול. אשמח לשמוע דעה אחרת, ואשמח גם להמלצות מהגולשים להומאופט שמטפל בילדים עם בעיות עור. אנחנו מנס ציונה, אבל נלך גם לכל אזור המרכז . תודה רבה

מולוסקום היא תופעה נפוצה ולא נעימה, כדבריכם. אפשר לטפל בכך בטיפול הומיאופתי. אני עצמי מטפלת בילדים , גם עם בעיות עור , במרפאה בראשל"צ. ניתן למצא את הפרטים שלי באתר

מנהל פורום הומאופתיה לילדים