תופעת לואי לטיפול

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

24/07/2015 | 16:25 | מאת: גילי

שלום. הבן שלי לוקח תרופה הומאופטית על בסיס יומיומי לקשב וריכוז. אחרי 3 שבועות של טיפול חל שיפוש גדול אבל מתחת לעיניים הופיעו עיגולים שחורים וגן העין קצת התנפחה למעלה. האם זה תקין?

אם יש שיפור עם לקיחת התרופה לא הייתי מפסיקה בשל עגולים שחורים, ובהחלט יתכן שאין קשר בין שניהם

25/08/2015 | 00:54 | מאת: מיכל

מצמוצים בעינים. הפסקנו לפני 3 ימים. אין לי מושג מה לעשות.כותבת לך באישון לילה עם המון חרדה באמצע חופשה משפחתית. זה נורא מפחיד אותי. מה לעשות?

מנהל פורום הומאופתיה לילדים