פצעים וגרד בבת 3

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

29/06/2015 | 22:03 | מאת: מיה

שלום רב, בתי בת ה-3 סובלת מזה חודשיים מפצעים וגרד בלתי פוסקים בכל גופה. ביעוץ עם רופאי עור ועם רופאה מומחית בשניידר לא נמצאה הסיבה המדוייקת והמשחות השונות שניתנו לה יחד עם תרופות למניעת הגרד לא עוזרים. הרופאים משערים שמדובר בעקיצות לא מזוהות אך אני שוללת זאת מכיוון שגם כשאני משכיבה אותה עם בגדים ארוכים (כולל גרביון עבה) היא קמה עם פצעים חדשים. הדבר ארע לה פעם אחת בעבר לפני כחצי שנה. אשמח להמלצה על תרופות הומאופתיות שיכולות לסייע לנושא. תודה.

שלום רב טיפול הומיאופתי במצבים כאלו יכול להיות לעזר רב! ממליצה לך לחפש מטפל הומיאופתי מוסמך ולפנות אליו עם הילדה ועם ספור המחלה. מנסיוני אלו דברים שניתנים לטיפול. בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים