טורט לידל בן 8

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

07/06/2015 | 20:03 | מאת: ליאת

האם יש טיפול המואפתי לילד בן שסובל כנראה מטורט ,וקשב וריכוז?? אני פשוט נקרעת כשאני רואה אותו סובל ככה..כל הזמן תנועות ראש של לא..הטיפול שהוצע הוא פסכיאטרי ויש לו תופעות לוואי ואני לא מכוניינת בשלב זה..בבקשה עזרההה

שלום ליאת אין ספק שתסמיני הטורט הם קורעי לב להורה, אבל הטיפול בו הוא קשה ולא פשוט, כפי שאת מציינת בעצמך. בהומיאופתיה אפשר לעזור, אבל לא ל"העלים" את המחלה, ואני בהחלט ממליצה לך לפנות לאיש מקצוע מוסמך בעל נסיון טיפולי במקרים כאלו

מנהל פורום הומאופתיה לילדים