הומאופתיה לבן שנה?

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

06/05/2015 | 19:05 | מאת: ורד

שלום רב אשמח לדעת האם הומאופתיה יכולה לעזור לבני בסיבות הבאות. בני בן שנה וחודשיים 1. חולה הרבה רק לפני שבועיים החלים והיום הוא שוב עם חום. יש לו גם נזלת כבר איזה חודש. 2. הוא ישן מעולה! כ 12 שעות בלילה ועוד שתי תנומות במהלך היום כשעתיים שלוש סה"כ ובכל זאת הוא כל הזמן נראה עייף, מפהק ומשפשף עיניים. ויטמינים וברזל תקינים. תודה רבה על המענה.

שלום רב הומיאופתיה היא דרך מצוינת לטפל בבעיות שהעלית לגבי בנך, וניתן להעזר בה בכל גיל- מהלידה ועד הבגרות והזקנה. מחלות חום חוזרות הן תופעה מאד שכיחה בגיל זה והומיאופתיה יכולה מאד לסייע. בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים