אוטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

14/03/2015 | 22:54 | מאת: רוס

שלום רב, לביתי, בת 4 חודשים יש אוטופיק דרמטיטיס מגיל חודשיים. היא מקבלת משחות סטרוידיאות בזמן התקף, אך ברגע שמפסיקים עם המשחה, אחרי יומיים הכל חוזר. מאחר וידוע עד כמה סטרויאדים מזיקים לגוף, החלטנו לפנות לתחום הומאופטי. פנינו לרופא שהוא גם מטפל הומאופטי (בעל המון ניסיון והמלצות, ואפילו אני ובני משפחתי טופלנו אצלו בעבר בהצלחה) אנחנו מטופלים כבר חודשיים, מאז קיבלנו שני רמדיס שונים : בהתחלה יומי, ואחרי שלא היה שיפור במשך חודש וחצי קיבלנו מנה חד פעמית (שנלקחתה לפני שבוע) אבל גם אחריה אני לא שמה לב לשיפור. אני מאוד מתוסכלת ומתחילה לחשוש שאולי הומאופטיה לא עוזרת לתינוקות במצב כזה? האם יש טעם להמשיך ולחפש עוד רמדי? האם כדאי להחליף לרופא אחר? אם כן, אשמח להמלצות של מומחים בתחום עור בתינוקות. תודה מראש

שלום רב הספור שלך מדגים את המציאות- לא כל מחלה יכולה להרפא במהירות. לאור נסיונך הטוב עם ההומיאופת שטופלתם אצלו, מציעה להמשיך וללכת אליו כדי שינסה למצא את הרמדי המדויקת עבור בתכם. בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים