שקדים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

05/02/2015 | 08:19 | מאת: לאה

לשני הבנים שלי המליצו ניתוח שקדים ופוליפים. אחד מהם לקחתו להומאופת. הוא נתן SIL.LM1 2 cc בתוך חצי כוס מיים ולשתות רק 2 cc מתוכם. השאר לשפוך. 1. האם כמות כזאת קטנה פעול? 2. האם אני יכולה לתת בן השני אותו דבר?

שלום לאה הרעיון של טיפול הומיאופתי הוא התאמה אישית לכל אדם, לפי תכונותיו ואפיו, לכן לא נכון לתת לילד אחד מה שהומלץ לילד אחר. הטיפול ההומיאופתי מבוסס על מתן תמיסה מהולה מאד מאד, ולכן הכמות הקטנה שנאמר לך לתת היא נכונה. בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים