בן שנה ו-8 פטריה בלשון

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

15/12/2014 | 15:08 | מאת: נטאלי

שלום,בני בן שנה ושמונה חודשים סובל כבר מס חודשים מפטריה בלשון טיפלתי בו עם חלב עיזים ,חומץ תפוחים,שמן עץ התה,סודה וכו...אך היא לפעמים מעט פוחתת אך לא נעלמה לגמרי וזה מן הסתם מציק לו מאוד הוא מכניס ידיים ללשון כל הזמן...ואני כבר אובדת עצות...האם קיים טיפול הומופתי שיכול להביא לסופה של הפטריה...?תודה מראש וחג שמייח

שלום רב אפשר לטפל בפטרת בפה באמצעות טיפול הומיאופתי, אך לשם כך עליך לפנות להומיאופת מוסמך.בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים