הרטבת לילה- גיל 4

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

02/11/2014 | 12:08 | מאת: דיתי

שלום לכל מען דבעי :) ביתי בת ה-4 גמולת יום מגיל שנתיים וקצת. אולם בלילה עדיין מרטיבה, לעיתים אפילו 3 פעמים. הבנתי כי ישנו הורמון האחראי לעצירת השתן בשלפוחית/בכליות והוא מבשיל בין גיל 4-6. האם זה נכון? האם לדעתכם זוהי בעיה או שמה דבר תקין ועד גיל 6 אין לי מה להתעסק בזה? תודה על התשובה !

שלום דיתי ברפואה הקונבנציונלית מומלץ לא לטפל בהרטבה לילית לפני גיל 5-6 שנים. בהומיאופתיה ניתן לטפל, אך זהו תהלילך שלוקח זמן בהצלחה!

23/11/2014 | 11:27 | מאת: דיתי

מנהל פורום הומאופתיה לילדים