אי שקט וריפלוקס

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

26/10/2014 | 12:39 | מאת: אמא

בתי בת החודשיים סובלת מריפלוקס סמוי ונמצאת באי שקט ברוב זמן העירות שלה (בכי קשה והתפתלויות), בנוסף מאוד קשה לה להירדם ואחרי שסוף סוף מצליחים להרדים אותה היא מתעוררת תוך רבע שעה שוב בבכי. כרגע מטופלת בלוסק וגביסקון ואוכלת פורמולה מיוחדת לאלרגים לחלב- נאוקייט. מטופלת גם בצפורל מניעתי מאז הלידה בגלל אגן כליה מורחב, ומקבלת גם פרוביוטיקה ביוגאיה. האם אפשר לתת לה גם טיפות R14 ג'וניור להרגעה? או שהיא כבר מקבלת יותר מידי תרופות/תוספות? אם כן, מה המינון? (היא מאוד קטנה ושוקלת 3.5 ק"ג) תודה!

שלום לאם המדאגת את מתארת מצב בו הילדה מקבלת הרבה מאד תרופות, ולכן לא הייתי ממליצה להוסיף לה גם את ה- R14

מנהל פורום הומאופתיה לילדים