עצירות ועצירות ברגש

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

03/02/2014 | 20:17 | מאת: יעל

הבת שלי סובלת מעצירות מגיל שנה וחודש לא מזמן התחלנו טיפול דיקור שני כבר בקופת חולים. הילדה גם לא אומרת שהיא עושה ולכן יש לה קקי בתחתונים שמשום מה מרוב שזה הרבה זמן שם אף אחד לא שם לב ושאני מגיעה הביתה הוא כבר יבש הילדה מדהימה חכמה בטירוף בת 4.5 ואין כמה שהיא מדברת ויודעת. גם לי יש בעיה של עצירות לא קלה, ואני איתה עברתי הרבה דברים לא קלים זה התחיל מזה שהיא היתה פגית אחר כך בעיה של עצירות מגיל שנה וחודש אחר כך ניתוח בכף יד אחר כך אחותה נולדה ועברנו דירה והענין שהיא תמיד קטנה מכולם והמשקל לא כמו שצריך להיות. בקטן...לבת הקטנה אין שום בעיה רגילה לכל כיון גם בגובה וגם בקקי עושה יפה וגם הגמילה באמת חבל על הזמן היא יכולה לישון עם תחתונים והגדולה לא. כי גם עושה פיפי וגם עושה קקי שהיא כביכול אומרת שהיא לא מודעת לכך. אני כבר לא מתוסכלת ..מה ההומפתאיה יכולה לעזור לה או לנו?

שלום יעל כפי שאת מציינת בעצמך, לבתך יש בעיה מורכבת, אבל בהחלט לא נדירה, של להחזיק, לשחרר, לשלוט וכו,.היות שהדבר מרכב ממכלול של דברים, צריך להתייחס לכולם,ולהיבט הרגשי. אין כאן תרופת פלא הומיאופתית(ובודאי גם לא קונבנציונלית) מציעה שתלכי לכיוון הטיפול הרגשי, תוך תמיכה של טיפול הומיאופתי פרטני, שזה אומר פגישה עם מטפל מתאים שיוכל לעזור לבתך ולך, ולמעשה לכל המשפחה בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים