ילד שחולה הרבה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

07/05/2013 | 21:16 | מאת: דיאנה

שלום רב! בני בן שנתיים והוא חולה הרבה לרוב זה דלקות אוזניים שמטופלות באנטיביוטיקה, ושילשולים שנמשכים כשבוע ימים. בנוסף הוא סובל גם מאטופיק דרמטיטיס קל. בכללי הוא לא אוהב לאכול מאוד רזה לגילו (10 ק"ג) האם ההומאופתיה תוכל לעזור לו? ואל מי את יכולה להמליץ לי באיזור המרכז (חולון ראשל"צ) תודה רבה!!

שלום דיאנה חלק גדול מהמטופלים שלנו, ההומיאופתים, סובלים מבעיות דומות לאלו שתיארת. למי לפנות? אם את רוצה לנסות דרך הקופה שלך, תבדקי איפה יש להם מטפלים בהומיאופתיה. אם את רוצה לטפל באופן פרטי את יכולה לפנות אלי, דרך מייל [email protected] הצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים