טיפול אצל הומאופט

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

15/02/2013 | 09:36 | מאת: מיכל

שלום, בתי בת ה-5 הייתה אמורה לעבור ניתוח להסרת שקדים+שקד שלישי+ניתוח כפתורים. הניתוח נדחה. לקחתי אותה להומאופט שטיפל בה ע"י התרופות הבאות: SIL.LM1 drops 10cc P.500 drops 10cc SIL.30ch.drops 10cc הטיפול היה מס' חודשים ועזר לה. כעת אחרי חודשיים שהיא ללא הטיפול היא משתעלת קצת ויש נזלת. האם ניתן לתת לה את התרופות (לפי המינון שהוא כתב במרשם) ללא הגעה אליו (קושי כלכלי). בידיעה שהתרופות עוזרות לה. האם זה לא מסוכן? (למרות שאלו תרופות טבעיות).

שלום רב! לא מומלץ לחזור על טפול הומיאופתי בלי להתייעץ עם המטפל שנתן אותו, לעתים אף כרוך בכך סיכון!

26/02/2013 | 00:15 | מאת: galya

שלום מיכל, בני בן ה-3 נמצא בערך באותו מצב, היינו אצל הומאופת פעם אחת, נתן לנו טיפול ואחרי חודש חלה בדלקת ריאות עם הטיפול ההומאופתי, אז פשוט הפסקתי ללכת אליו, לרוזנטחל אני לא אלך כי הוא מאוד!!! יקר בשבילי, הייתי שמחה לשמוע המלצה על הומאופת לילדים שמתמחה בעניין השקד שלישי, ליחה, אסטמה, אלרגיה וכו' המון תודה, גליה

02/02/2015 | 07:45 | מאת: לאה

מיכל שלום, לשני הבנים שלי גם המליצו ניתוח שקדים ופוליפים. תוך כמה זמן עזר לכם טיפול?

02/02/2015 | 07:47 | מאת: לאה

מיכל שלום, לשני הבנים שלי גם המליצו ניתוח שקדים ופוליפים. תוך כמה זמן עזר לכם טיפול?

מנהל פורום הומאופתיה לילדים