המלצה על הומאופתי/ת באזור אור עקיבא-חדרה והסביבה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

03/02/2013 | 10:27 | מאת: ענת

שלום רב! תינוק בן 11 חודשים,דלקת אוזניים חוזרת,הפרשה משתי האוזניים,בפעם שעברה החלפנו שלושה (!!!) סוגי אנטיביוטיקה! יומיים אחרי שסיימנו שוב דלקת!הרגע יצאתי מביקור אצל אף אוזן גרון,הרופא אמרה דבר שנשמע לי לא נורמלי:הילד צריך טיפול אנטיביוטי קבוע!כאשר שאלתי על טיפול הומפאופתי ענתה בזילזול רב. בבקשה,אולי מישהו מכיר הומאופתי/ת טוב/ה באזור אור עקיבא-חדרה-בנימינה-זכרון. תודה רבה!

חפשי באתר של האגודה הישראלית להומיאופתיה קלאסית לפי אזור מגורייך בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים