טיפול לתינוק בן שנה ו-10 חודשים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

18/01/2013 | 15:39 | מאת: יאנה

הקטן שלי סובל מדלקות אוזניים תמידיות שמלוות גם בנזלת, מביקור אצל רופאה קונבנציונאלית שהיא גם הומאופטית קיבלנו את הטיפול הבא : טיפות לימפויוזוט טיפות אנג'יסטול טיפות ברבריס הומאקורד טיפות סינוסין הבתי שהברבריס הומאקורד הוא בכלל לדלקות בשתן, למה נתנה לי אותם? יכול להיות שבשילוב עם האחרים זה כן מתאים לדלקות באוזניים? נראה לי קצת מוזר.

שלום רב אינני נוהגת להסביר או לבקר טיפול של רופאים או מטפלים אחרים. כל השאלות שיש לך את בהחלט זכאית להפנות אליה. בברכה

מנהל פורום הומאופתיה לילדים